Tietokoneet

Monesti oletetaan, että tietokoneen käyttäminen on jokaisella automaattisesti hallussa. Mitä mieltä olet, onko tietokoneen käyttö hankalaa? Jos on, ei haittaa. Meidän tarkoituksemme on auttaa jokaisessa tietokoneen käyttöön liittyvässä asiassa, oli kyse päivityksistä tai vaikka tekstin kirjoittamisesta ja muokkaamisesta.

Opetukseni on yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää. En kerro prosessoreista tai gigabiteistä, jos et niin itse tahdo! Haluan, että jokainen ymmärtää mistä on kyse, jos tietokone ei toimi halutulla tavalla ja että jokainen oppii käyttämään tietokonetta itsenäisesti.

Opetusvalikoimaani kuuluu kaikki yleisimmät käyttöjärjestelmät. Sillä ei ole väliä käytätkö Windowsia, MacOS tai Linuxia, osaamme opettaa sitä.

Jos tietokone on niin hidas, ettei sitä pysty käyttämään, osaamme kertoa sen sinulle. Digilaitteet ikääntyvät nopeasti nykypäivänä, jonka vuoksi jotkin laitteet ovat muuttuneet niin hitaiksi, ettei niitä voi enää käyttää tehokkaasti tänä päivänä. Tässä tapauksessa tietokoneen huolto tai viimeisessä tapauksessa uuden laitteen ostaminen on paikallaan.

Autan tarpeen mukaan myös uuden laitteen hankinnassa. Lisätietoa ostoapupalvelusta: www.jjjsolutions.fi/ostoapu

Yksityisopetus toteutetaan yleensä kotiopetuksena, sinun ei tarvitse tulle minun luokseni, minä tulen sinun luoksesi. Ilman ylimääräistä lisämaksua, Tampereen alueella. Yksityistunnin hinta 50€ /h. Yksityisopetus on kotitalousvähennyskelpoista. Katso tästä koko opetushinnasto.

Järjestän tilauksesta myös ryhmäopetusta. Ota yhteyttä, jos tiedät useamman henkilön tarvitsevan apua tietokoneen käytössä. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Digiopetus.fi / JJJ – Solutions
Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info@digiopetus.fi

Kirjoita puhelinnumerosi, jos haluat että soitamme sinulle takaisin.