Tabletit

Yhä useammalla ihmisellä ihmisellä on nykypäivänä tablettitietokone. Tablettien avulla voi hoitaa asioita, hakea tietoa, tai kuluttaa vain aikaa. Tabletit ovat erinomaisia laitteita jokapäiväiseen käyttöön.

Jos tabletin käyttö tuntuu hankalalta, suosittelemme ottamaan yhteyttä ja sopimaan yksityisopetustunnin. Opetamme sinut käyttämään tablettiasi, ja kerromme mitä tablettisi tekee milloinkin. Opetuksen tarkoituksena ei ole vain ratkaista ongelmia, vaan opettaa sinut ratkaisemaan niitä itsenäisesti tulevaisuudessa.

Opetamme Applen iPadin, Androidin tai oikeastaan minkä tahansa tabletin käyttöä. Tabletin mallilla tai iällä ei oikeastaan ole väliä.

Jos tabletin ongelmat ovat niin suuria, ettei sitä pysty käyttämään, osaamme myös kertoa sen sinulle. Digilaitteet ikääntyvät varsin nopeasti nykypäivänä, jonka vuoksi jotkin laitteet ovat muuttuneet niin hitaiksi, ettei niitä voi enää käyttää tehokkaasti tänä päivänä.

Autamme tarpeen mukaan myös uuden laitteen hankinnassa. Lisätietoa ostoapupalvelusta: www.jjjsolutions.fi/ostoapu

Yksityisopetus toteutetaan yleensä kotiopetuksena, sinun ei tarvitse tulle meidän luokse, me tulemme sinun luoksesi. Ilman ylimääräistä lisämaksua, Tampereen alueella.

Järjestämme tilauksesta myös ryhmäopetusta. Ota yhteyttä, jos tiedät useamman henkilön tarvitsevan apua tietokoneen käytössä. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Digiopetus.fi / Jarmo Hirvonen (2772495-7)
+358 50 5500 209
info@digiopetus.fi

Kirjoita puhelinnumerosi, jos haluat että soitamme sinulle takaisin.