Tabletin opetus

Tabletti on yksi parhaista, jos ei jopa paras laite matkalla digitaaliseen maailmaan. Se yhdistää tietokoneiden ja puhelinten parhaita puolia.Tabletin avulla voi hoitaa asioita, hakea tietoa tai kuluttaa aikaa erilaisten ohjelmien tai pelien parissa. Laitteen puhelinta suurempi näyttö tuo käyttömukavuutta ja helpottaa laitteen kanssa toimintaa. Tabletit ovat erinomaisia laitteita jokapäiväiseen käyttöön.

Kuten monien digilaitteiden kanssa, myös tablettien kanssa asiat ja ohjelmat muuttuvat nopeasti. Kannustan jokaista kokeilemaan laitteen käyttöä ja sen ominaisuuksia rohkeasti. Laitteet eivät onneksi kovin herkästi sekoa. Jos laite ei tunnu muuten palautuvan ruotuun, auttaa sen käynnistäminen uudelleen. Tämä korjaa jopa useasti laitteiden kanssa esiintyviä vikoja ja häiriöitä.

Jos kokeilemisesta huolimatta tuntuu siltä, että tabletin käyttöön tarvitsee apua, tarjoan yksityistunteja niin Applen iPadOS -käyttöjärjestelmän, kuin Android -käyttöjärjestelmän tableteille. Opetuksen tarkoituksena ei ole vain ratkaista laitteen kanssa esiintyviä ongelmia, vaan opettaa sinut ratkaisemaan ne itse. Tällä tavalla voit käyttää laitettasi turvallisesti myös tulevaisuudessa.

Yksityisopetus järjestetään kotiopetuksena. Toimin Tampereen alueella ja lähikunnissa.