Puhelimet

Puhelimia on tänä päivänä eri kokoisia, eri näköisiä ja eri merkkisiä. Jokainen puhelin toimii eri tavalla ja jokaisella on eri tarve puhelimelle. Me autamme sinua selvittämään älypuhelimen salaisuudet. Puhelinopetuksen avulla opit ymmärtämään älypuhelintasi. Älypuhelimen avulla arki voi helpottua huomattavasti!

Opetamme jokaista älypuhelinmerkkiä, sekä ns. peruspuhelimien ja lankapuhelimien toimintaa.

Joissain tapauksissa puhelimet voivat olla niin hitaita, ettei niitä kykene enää käyttämään järkevästi. Puhelinten ohjelmistot hidastuvat ja akunkesto on huomattavasti lyhyempi, kuin peruspuhelimilla. Digilaitteet ikääntyvät varsin nopeasti nykypäivänä. Jos sinulla on laite, jonka käyttö ei ole järkevää tai laite on niin vanha, että sen tietoturva on huonontunut tai laite ei toimi, kerromme tämän sinulle.

Autamme tarpeen mukaan myös uuden laitteen hankinnassa. Lisätietoa ostoapupalvelusta: www.jjjsolutions.fi/ostoapu

Yksityisopetus toteutetaan yleensä kotiopetuksena, sinun ei tarvitse tulle meidän luokse, me tulemme sinun luoksesi. Ilman ylimääräistä lisämaksua, Tampereen alueella.

Järjestämme tilauksesta myös ryhmäopetusta. Ota yhteyttä, jos tiedät useamman henkilön tarvitsevan apua tietokoneen käytössä. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Digiopetus.fi / Jarmo Hirvonen (2772495-7)
+358 50 5500 209
info@digiopetus.fi

Kirjoita puhelinnumerosi, jos haluat että soitamme sinulle takaisin.