Älypuhelimen opetus

Puhelimen käyttö voi olla haastavaa, ja kaikkia sen ominaisuuksia ei välttämättä ymmärrä. Kokeilemalla pääsee todella pitkälle, ja kannustan jokaista kokeilemaan rohkeasti puhelimen eri toimintoja. Puhelimet eivät helpolla hajoa tai sekoa niitä käytettäessä. Jos jokin menee solmuun, auttaa viimeistään puhelimen käynnistäminen uudelleen. Kokemus on paras opettaja puhelimen käytössä.

Puhelimia on tänä päivänä eri kokoisia, eri näköisiä ja eri merkkisiä. Jokainen puhelin toimii eri tavalla ja jokaisella on eri tarve puhelimelle. Jos kokeilemisesta huolimatta, tai muuten vain tuntuu että tarvitsisit apua puhelimen käytössä, autan tarvittaessa.

Älypuhelimen yksityisopetuksessa voidaan käydä lävitse puhelimen perustoimintoja, kuten soittamista, viestien lähettämistä tai vaikka valokuvausta puhelimella. Edistyneemmät toimet, kuten sosiaalinen media, puhelimen käyttö sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, sekä vaikkapa internetin jakaminen muihin laitteisiin onnistuu myös opettaa. Tärkeintä on, että asiat käydään läpi hyvällä mielellä ja ymmärrettävästi.

Opetamme jokaista älypuhelinmerkkiä, sekä ns. peruspuhelimien ja lankapuhelimien toimintaa.

 

Yksityisopetus toteutetaan yleensä kotiopetuksena. Varaa oma yksityistuntisi joko soittamalla, tai yhteydenottolomakkeella. Yhteystiedot ja lomake löytyvät alla olevasta painikkeesta.